O KORELU

INVERTER TEHNOLOGIJA

Inverterska tehnologija je tehnologija nove generacije, kod koje se brzina kompresora prilagođava potrebama, odnosno, u početku hlađenja radi snagom i do 140 posto, a kako se približava željenoj temperaturi, smanjuje snagu. Time se uštedi i do 40 posto energije u odnosu na neinverterske modele. Osim toga, mnogo su tiše i ugodnije u prostoru jer daju ujednačeniju temeperaturu, bez velikih amplituda. Dodatna prednost invertera jest u tome što se njima može i grijati i kada su vanjske temperature niže, neke podnose i do -15 stupnjeva Celzija.

*Svi KOREL klima uređaji opremljeni su najnovijom inverter tehnologijom.

Freon
R32 ECO

R32 ECO rashladno sredstvo s 68% nižim potencijalom globalnog zagrijavanja je tu da značajno poboljša rad klima uređaja i drastično doprinese zaštiti globalnog zagrijavanja. Ne utječe negativno na ozonski omotač, doprinosi smanjenju učinka globalnog zagrijavanja ugradnjom manjih količina topline (GWP = 675) i može se lako ponovo upotrijebiti i reciklirati.

*Svi KOREL klima uređaji koriste freon R32 ECO.

WiFi
pametno upravljanje

Klima uređaj podesite lako gdje god se nalazili putem pametnog telefona ili tableta. Besplatno preuzmite aplikaciju Google Play & App Store-a i ostvarite optimalne uvjete uz velike uštede energije.

*Svi split KOREL klima uređaji imaju wi-fi uređaj ili su wi-fi pripremljeni.

Energetska
učinkovitost A++

Svi novi modeli KOREL klima uređaja, od rezidencijalnih do komercijalnih, najviše su energetske klase i prate odredbe o energetskoj klasifikaciji u EU.

*Svi split KOREL klima uređaji imaju A++ energetski učin.

Super otporno
kućište

Novi dizajn kućišta KOREL klima uređaja učinkovito hlade kompletnu vanjsku jedinicu kako bi znatno poboljšali performanse i stabilnost vanjske jedinice pri visokim zahtjevima okoline. Ovakav dizajn povećava kvalitetu, stabilnost, dugotrajnost i mirniji rad vanjske jedinice.