KOREL - 15 GODINA S VAMA

Priča o KOREL klima uređajima započinje prije 15 godina ulaganjem tvrtke Frigo-kor d.o.o. Zagreb u razvoj vlastitog brenda kako bi nadopunila vlastit asortiman klima uređaja nakon što već dugi niz godina uspješno kao generalni zasupnik distribuira svjetski poznati brend klima uređaja MIDEA i mnoge druge brendove u području klimatizacijske i rashladne tehnike.

 


PRIČA O BRENDU

Frigo-kor d.o.o. razvija vlastiti brend klima uređaja kako bi se tržištu ponudio kvalitetan uređaj lijepog dizajna i povoljne cijene.

Zahvaljujući svojim vrhunskim karakteristikama, dizajnu, držanju koraka s najnovijim tehnologijama te kompletnom asortimanu svih tipova klima uređaja, KOREL klima uređaji stekli su prepoznatljivost na hrvatskom i europskom tržištu te se isprofilirali kao best buy proizvod u području klimatizacije u zadnjih 15 godina.

 

A ovo su samo neki od razloga zašto naši kupci i partneri odabiru KOREL klima uređaje:

CIJENA
Povoljna cijena jedan je od glavnih aduta ovih uređaja, a da pri tom ne dolazi do smanjenja kvalitete uređaja...

UŠTEDA
Opremljenost modernom inverter tehnologijom znači uštedu i do 40 posto energije u odnosu na neinverterske modele...

KVALITETA
Kvaliteta, pouzdanost i dugovječnost na najvišem stupnju privukli su pažnju kod mnogih kupaca...

TEHNOLOGIJA
Inverterska tehnologija je tehnologija nove generacije, kod koje se brzina kompresora prilagođava potrebama...

EKOLOGIJA
Kao rashladno sredstvo koriste se ekološki plinovi, fluorougljikovodici HFC, koji ne sadrže klor, nisu zapaljivi i nisu otrovni...

JAMSTVO
Jamstvo na klima uređaje je 3 godine, što jamči sigurnost i zadovoljstvo kod svih naših kupaca...

NAŠA MISIJA I VIZIJA

KOREL ima za cilj našim kupcima i partnerima ponuditi klima uređaje vrhunske kvalitete po konkurentnim cijenama i prilagođene svakom pojedincu. Naš široki asortiman proizvoda neprestano se širi svake godine preteći potrebe tržišta, kao i praćenje tehnoloških, društvenih i ekoloških trendova.

Sudeći prema pozitivnim povratnim informacijama i stalnom rastu prodanih proizvoda, taj je cilj postignut.

 

A trudit ćemo se i dalje ispuniti i nadmašiti vaša očekivanja.

A POSEBNO SE BRINEMO I PONOSIMO NAŠIM PARTNERIMA

Posebno brinemo o našim partnerima koji su s nama i od samih početaka. Distributeri, monteri, serviseri i inženjeri prihvatili su brend KOREL kao dio vlastitog asortimana kako bi se što lakše pridobili vlastite kupce na obostrano zadovoljstvo.

JER MI NUDIMO...

PODRŠKA
Osigurali smo kompletnu podršku u tehničkom smislu. Kroz stručan kadar svi zahtjevi naših partnera rješavaju se na obostrano zadovoljstvo.

LOGISTIKA
Logistika i žurna dostava danas prioritet u profesionalnom poslovanju. S našim partnerima u distribuciji našeg asortimana osigurali smo brzu i točnu uslugu.

PRISTUPAČNOST
Pristupačnosti i fleksibilnost u komunikaciji i rješavanju svih potreba naših partnera naš je moto i zvijezda vodilja u postizanju zajedničkih ciljeva na zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

...A VI TO CIJENITE.

Kao najbolja tehnička podrška, s osiguranim dijelovima i promptnom uslugom servisiranja te održavanja ugrađenih klima uređaja, možemo se pohvaliti da do sada nije registrirana niti jedna reklamacija na kupljene i montirane klima uređaje s naše strane.
To je jedan od najvažnijih razloga zašto se odlučiti upravo za kupovinu visokokvalitetnih, a cjenovno prihvatljivih klima uređaja u Frigo-koru, te dobiti najbolju tehničku podršku i uslugu...
RAJNOVIĆ BRUNO - BR ELECTRONIC, OSIJEK